ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα προταθεί για υποψήφιος βουλευτής ο Παύλος Μυλωνάς

Θα προταθεί για υποψήφιος βουλευτής ο Παύλος Μυλωνάς

Συνάντηση στις 10:00, σήμερα Κυριακή, 6/5, θα έχουν ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και η Ελένη Θεοχάρους στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του κέντρου του κινήματος "Αλληλεγγύη", το οποίο δημιούργησε η ευρωβουλευτής μετά την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ.

Κατά τη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία του ΔΗΚΟ, αναμένεται να συζητηθούν τα ονόματα και ο αριθμός των υποψηφίων που θα προέρχονται από το κίνημα της κ. Θεοχάρους.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον «Πολίτη» η κ. Θεοχάρους επιδιώκει όπως το ένα τρίτο των υποψηφίων του κοινού ψηφοδελτίου για τις βουλευτικές του Μαΐου να προέρχεται από την «Αλληλεγγύη».
 
Στα ονόματα που θα καταθέσει στη συνάντηση η ευρωβουλευτής περιλαμβάνονται το τέως στέλεχος του ΔΗΚΟ Γιώργος Κολοκασίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας, ο δημοσιογράφος Παύλος Μυλωνάς και το πρώην στέλεχος του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top