ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: Έγινε λήπτρια δημοσίου βοηθήματος για δυο χρόνια...με πλαστό ιατρικό έγγραφο!

Λευκωσία: Έγινε λήπτρια δημοσίου βοηθήματος για δυο χρόνια...με πλαστό ιατρικό έγγραφο!

Απίστευτη κομπίνα 47χρονης από τη Λευκωσία, μετέτρεψε τους δυο μήνες ανικανότητας εργασίας σε 24 μήνες… και έπαιρνε για δυο χρόνια δημόσιο βοήθημα χωρίς να την πάρει χαμπάρι κάνεις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Τρίτη (08/12), η 47χρονη η οποία έχει καταβληθεί από το αλκοόλ, το 2005 κατάθεσε στο γραφείο Ευημερίας πλαστό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο φαινόταν πως γιατρός είχε διαπιστώσει πως ήταν ανίκανη να εργαστεί για περίοδο 24 μηνών.

Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη, ο γιατρός είχε εκδώσει πιστοποιητικό ότι η κατηγορουμένη ήταν ανίκανη να εργαστεί για περίοδο δυο μηνών και όχι περισσότερο.

Η ιδία είχε προσθέσει τον αριθμό 4 και έτσι για δυο συνεχόμενα έτη λάμβανε δημόσιο βοήθημα συνολικού ποσού των 7,500 χιλιάδων ευρώ.

Η 47χρονη βρέθηκε μετά από δέκα χρόνια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δικηγόρος της, ανάφερε πως η 47χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς ο πρώτος της σύζυγος την κτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία, ενώ ο δεύτερος την κακοποιούσε βάναυσα.

Η δικαστής καταδίκασε την 47χρονη κατηγορουμένη σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με τριετή αναστολή ενώ εξέδωσε παράλληλα και διάταγμα αποζημίωσης της Δημοκρατίας ύψους 6,000 χιλιάδων ευρώ.

Επιμέλεια: Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top