Junior Eurovision: Ποια χώρα κέρδισε και τι θέση κατέκτησε η Κύπρος

Junior Eurovision: Ποια χώρα κέρδισε και τι θέση κατέκτησε η Κύπρος

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια της Junior Eurovision Song Contest 2025, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Lou Deleuze με το τραγούδι «Ce Monde», συγκεντρώνοντας 248 βαθμούς και χαρίζοντας στη Γαλλία την τέταρτη νίκη της στον θεσμό, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της διοργανώτριας χώρας, Γεωργίας.

Η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από τη Ραφαέλλα Παντελή και τον Χρήστο Γεωργίου με το τραγούδι «Away», κατακτώντας την 17η θέση με 50 βαθμούς.

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες ανέβηκαν με αυτοπεποίθηση στη σκηνή, προσφέροντας μια αξιοπρεπή και συγκινητική εμφάνιση σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τελικό, που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE