Ενέργειες για απελευθέρωση Ε/κ που κρατείται παράνομα στα κατεχόμενα

Ενέργειες για απελευθέρωση Ε/κ που κρατείται παράνομα στα κατεχόμενα

Η Κυβέρνηση προβαίνει σε ενέργειες για την απελευθέρωση του Ελληνοκύπριου που κρατείται παράνομα στα κατεχόμενα.

Αρμόδια κυβερνητική πηγή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "γίνονται ενέργειες μέσω της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα με στόχο την απελευθέρωση του".

Ο Ελληνοκύπριος μάζευε άγρια χόρτα κοντά στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Γερόλακκου και «κρατείται» από την Τρίτη, ενώ γίνονται ενέργειες από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας για απελευθέρωση του το συντομότερο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.