Εντός εβδομάδας η απόφαση για αγωγή Νίκου Σύκα κατά ΔΗΣΥ

Εντός εβδομάδας η απόφαση για αγωγή Νίκου Σύκα κατά ΔΗΣΥ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει, το δικαστήριο, την απόφαση του για την αστική αγωγή του βουλευτή Νίκου Σύκα, για αναστολή της απόφασης του ΔΗΣΥ να τον διαγράψει από το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών.

Οι δικηγόροι των δυο πλευρών βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο, το πρωί της Τρίτης, με τον νομικό σύμβουλο του Νίκου Σύκα να κάνει λόγο για παραβίαση του καταστατικού του κόμματος, στην απόφαση για διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο.

Από πλευράς δικηγόρων του ΔΗΣΥ επισημάνθηκε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και κατατέθηκε γραπτώς η θέση του κόμματος.

Το δικαστήριο ανέφερε πως θα δώσει την απόφαση του πριν από τις 28 Φεβρουαρίου, που είναι ορισμένη η συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE