LIKE ONLINE

Παρήγγειλε σαλάτα και βρήκε μέσα αυτό! Δείτε τι της σέρβιραν σε γνωστό εστιατόριο

Παρήγγειλε σαλάτα και βρήκε μέσα αυτό! Δείτε τι της σέρβιραν σε γνωστό εστιατόριο

Μία γυναίκα εξεπλάγη αρνητικά όταν μέσα στη σαλάτα που είχε παραγγείλει ανακάλυψε ένα νεκρό, σε αποσύνθεση, βάτραχο! Και το χειρότερο; Αφού είχε φάει το περισσότερο!

Η Louise Rudd από το Manchester, έτρωγε τη σαλάτα με κοτόπουλο και κινόα στα Nando του ανατολικού Didsbury με το σύζυγο και το γιο της όταν έκανε τη σοκαριστική ανακάλυψη!

LOUISE WITH SON ARAN AND HUSBAND PHIL.jpg

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η αθλήτρια δήλωσε ότι αυτό που την αηδιάζει πιο πολύ είναι ότι είχε ήδη φάει την περισσότερη σαλάτα, όταν βρήκε το βάτραχο στον πάτο του πιάτου της. "Ήταν απαίσιο. Ήταν ένα διαμελισμένο σώμα βατράχου. Πήγα στο μπάνιο και έκανα εμετό."

Εργαστηριακές εξετάσεις που ζητήθηκαν από την ίδια έδειξαν ότι το νεκρό ζώο ήταν ένας κοινός βάτραχος και το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι έφτασε στο πιάτο της μέσω του εργοστασίου που παρασκευάζει την έτοιμη σαλάτα.

Woman finds entire dead frog in her Nando's quinoa salad

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top