Έκτακτο διάταγμα στην Κύπρο: Απαγορεύονται όλα τα drones μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

Έκτακτο διάταγμα στην Κύπρο: Απαγορεύονται όλα τα drones μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

Απαγορεύονται οι πτήσεις drones πάνω από το έδαφος και τα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι νεοτέρας, με διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, "λόγω των υφιστάμενων συνθηκών ασφάλειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων υπέγραψε διάταγμα με το οποίο απαγορεύονται οι πτήσεις πολιτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), για οποιονδήποτε λόγο, πάνω από το έδαφος και τα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Το διάταγμα, σημειώνεταιμ, τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Το κοινό καλείται να συμμορφώνεται πλήρως με τις πρόνοιες του διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE