Έκτακτο διάταγμα στην Κύπρο: Απαγορεύονται όλα τα drones μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

Έκτακτο διάταγμα στην Κύπρο: Απαγορεύονται όλα τα drones μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

Απαγορεύονται οι πτήσεις drones πάνω από το έδαφος και τα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι νεοτέρας, με διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, "λόγω των υφιστάμενων συνθηκών ασφάλειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων υπέγραψε διάταγμα με το οποίο απαγορεύονται οι πτήσεις πολιτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), για οποιονδήποτε λόγο, πάνω από το έδαφος και τα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Το διάταγμα, σημειώνεταιμ, τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Το κοινό καλείται να συμμορφώνεται πλήρως με τις πρόνοιες του διατάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE