Αυτοί οι δρόμοι έκλεισαν για τον XM Μαραθώνιο Λεμεσού - Όλες οι πληροφορίες

Αυτοί οι δρόμοι έκλεισαν για τον XM Μαραθώνιο Λεμεσού - Όλες οι πληροφορίες

Ο XM Μαραθώνιος Λεμεσού ανακοίνωσε το Σάββατο το πρωί ότι οι σημερινοί αγώνες, ο Primetel Εταιρικός Αγώνας 5χλμ και ο McDonald’s Kids Race 1χλμ, θα διεξαχθούν κανονικά.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως οι δρομείς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή 28ης Οκτωβρίου ανατολικά μέχρι τη συμβολή με την οδό Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL) και ακολούθως δυτικά στο σημείο εκκίνησης και θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου θα γίνουν αποκοπές των δρόμων από αστυνομικούς και τροχονόμους του Δήμου Λεμεσού.

Από τις 8π.μ., μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από τη συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου – Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου – Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTWL) είναι κλειστός για την τροχαία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE