Υπόθεση «Σάντυ»: Βγαίνει μπροστά ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Θα προβεί σε δηλώσεις

Υπόθεση «Σάντυ»: Βγαίνει μπροστά ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Θα προβεί σε δηλώσεις

Μετά το τέλος της Διάσκεψης Τύπου για εκπαιδευτικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ο Θεμιστός Αρναούτης Αρχηγός Αστυνομίας, θα προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους, σχετικά με την υπόθεση «Σάντη».

Φαίνεται πως μετά τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κληρίδης για το περιεχόμενο της ένορκης δήλωσης αστυνομικού για τους σκοπούς εντάλματος έρευνας στο σπίτι του, τον σάλο με το λάθος κινητό που στάλθηκε στην Europol και τις αιχμές στις Αρχές για προσπάθεια συγκάλυψης, o Θεμιστός Αρναούτης θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Λάδι στη φωτιά βάζει και πάλι ο Μακάριος Δρουσιώτης με νέα στοιχεία από τη Σάντυ που δημοσίευσε σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE