Χ. Δάντης: Διέγραψε συνάδελφο του από το FB επειδή πόσταρε ομοφοβικά σχόλια

Χ. Δάντης: Διέγραψε συνάδελφο του από το FB επειδή πόσταρε ομοφοβικά σχόλια

Με… διαγραφή από το Facebook «απάντησε» Έλληνας τραγουδιστής σε συνάδελφό του που έκανε ομοφοβικά σχόλια!

«Ζητώ συγνώμη από το συνάδελφο μουσικό που διέγραψα από φίλο πριν 2 λεπτά, αλλά δε μπορώ να είμαι φίλος με ομοφοβικούς που αναρτούν άρθρα υποστηρίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια ή ανωμαλία και δήθεν “που πάει η κοινωνία μας” και τέτοιες παπαριές», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στη σελίδα του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Και κατέληξε: «σόρρυ, αλλά οι περισσότεροι ομοφοβικοί είστε “του γιατρού” και προφανώς κάπου σας “γαργαλάει” κι έχετε πρόβλημα! Ειδικότερα, από μουσικό δεν ανέχομαι τέτοια στάση. Η μουσική αντιπροσωπεύει την Ελευθερία και δεν υποκλίνεται σε σημαίες, έθνη, χρώματα και προτιμήσεις».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE