Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Νίκος Αναστασίου; Όσα δήλωσε για το αποτέλεσμα

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Νίκος Αναστασίου; Όσα δήλωσε για το αποτέλεσμα

Είδηση κυκλοφόρησε για την υποβολή παραίτησης του Νίκου Αναστασίου από τη θέση του Προέδρου της ΕΔΕΚ. 

Στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο Νίκος Αναστασίου ανέφερε: «Δεν μας ευχαριστεί και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Από τη μέρα που ανέλαβα πρόεδρος της ΕΔΕΚ έκανα ό,τι ήταν δυνατό. Παρά τις προσπάθειές μου κάποιοι έμειναν μακριά. Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που εργάστηκαν σκληρά. Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα των εκλογών, θα συγκληθούν τα στελέχη του κόμματος. Δεν θα παρθούν βεβιασμένες αποφάσεις».

Αυτό από τη μία δεν βεβαιώνει την είδηση από την άλλη δείχνει ότι ίσως έγιναν δεύτερες σκέψεις ενώ αναπάντητο είναι το ερώτημα με ποιον τρόπο έχει ή θα αναλάβει την ευθύνη του όπως ο ίδιος δήλωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE