Απέχει οικειοθελώς από τα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να πλήξει το κόμμα»

Απέχει οικειοθελώς από τα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να πλήξει το κόμμα»

Την πρόθεση του για να απέχει από τα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Αναστασιάδης, μετά από τα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφίας», όπου του καταλογίζεται πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Για την πρόθεση του ενημέρωσε σχετικά την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Το θέμα θα συζητηθεί σε επίπεδο συλλογικών οργάνων και εκεί θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να πλήξει το κόμμα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη γραπτή του δήλωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE