Στις φλόγες κτήριο στη Νέα Υόρκη ύστερα από έκρηξη - Πέντε τραυματίες, δύο σοβαρά

Στις φλόγες κτήριο στη Νέα Υόρκη ύστερα από έκρηξη - Πέντε τραυματίες, δύο σοβαρά

Φωτιά ξέσπασε σε κτήριο στην Νέα Υόρκη την Τετάρτη (5/8) με αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε άτομα να τραυματιστούν σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης (FDNY).

Παρά την κινητοποίηση η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και τύλιξε στις φλόγες τον δεύτερο και τον τρίτο όροφο του κτηρίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κατάσταση δύο από τους πέντε τραυματίες είναι σοβαρή.

 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο CBS News New York ότι υπάρχει υποψία εμπλοκής μπαταρίας ιόντων λιθίου —πιθανότατα από ηλεκτρικό ποδήλατο— αν και το επίσημο πόρισμα θα εκδοθεί αργότερα.

Βίντεο από το σημείο κατέγραψε πυροσβέστες να βοηθούν ένα άτομο να κατέβει από σκάλα κινδύνου, η οποία ήταν γεμάτη καπνό.

 

 

 

Τα συνεργεία καλούν τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να αποφεύγουν τον καπνό και να κλείνουν τα παράθυρα, καθώς συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες προειδοποιούν για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE