Πέραν των €2,3 εκατ. για αναβάθμιση οδικού δικτύου στον Δήμο Λάρνακας το 2026

Πέραν των €2,3 εκατ. για αναβάθμιση οδικού δικτύου στον Δήμο Λάρνακας το 2026

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσε πως η συνολική επένδυσή του σε έργα συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου για το 2026 ανέρχεται πλέον άνω των €2,3 εκατομμυρίων (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), σημειώνοντας πως τα έργα αυτά «θα συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της κατάστασης του οδικού δικτύου, στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Δήμος «προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία Iacovou Construction Ltd για την εκτέλεση εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης δρόμων στο Δήμο Λάρνακας».

Αναφέρεται ότι «η σύμβαση, συνολικής αξίας €758.566,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου στα δημοτικά διαμερίσματα Λάρνακας, Λιβαδιών και Βορόκληνης, με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να ολοκληρωθούν εντός του 2026».

Σημειώνεται πως «η νέα αυτή σύμβαση έρχεται να προστεθεί στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου που έχουν ήδη ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του 2026, συνολικής αξίας €1.611.260,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.