Σοκ στην Κοζάνη: 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε τουαλέτες σχολείου

Σοκ στην Κοζάνη: 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε τουαλέτες σχολείου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (17/9) στο 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης, όταν 16χρονη μαθήτρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις τουαλέτες του σχολείου.

Στο σχολείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη μαθήτρια στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, σε κρίσιμη κατάσταση.

Η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί χωρίς σφυγμό, με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να υπερβάλει εαυτόν, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή….

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η μαθήτρια της Β’ Λυκείου επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της, έχοντας στο παρελθόν και άλλη απόπειρα.

In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE