ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός ο άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε από τον φονιά, Χρ. Θωμά και κατέληξε σε αναπηρικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτός ο άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε από τον φονιά, Χρ. Θωμά και κατέληξε σε αναπηρικό! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική ειρωνεία; Όπως θέλετε πείτε το. Ο δράστης του τριπλού φονικού, Χριστάκης Θωμά, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα εντός της ημέρας (12/01) ενώπιον κακουργιοδικείου, όπου αντιμετωπίζει κατηγορία φόνου εκ προμελέτης των αδερφών Ντορζή και του Μιλτιάδους, είχε ακόμη μια υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού λίγο αργότερα!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος κατηγορείται ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2012, είχε ξυλοκοπήσει άγρια τον Γιώργο Αποστόλου στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με την ένορκο δήλωση του κ. Αποστόλου ενώ κατευθυνόταν με το όχημά του από τη Λάρνακα προς τη Λεμεσό, ο Θωμά τον παρενοχλούσε με το δικό του αυτοκίνητο. Ο δράστης του τριπλού φονικού, φερόταν να ανακόπτει συνεχώς την πορεία του Αποστόλου, να πηγαίνει ζιγκ ζαγκ και με λίγα λόγια να θέτει σε κίνδυνο την ζωή του μεσήλικα.

Το αποκορύφωμα –βάσει πάντα της καταγγελίας- ήταν όταν ο Θωμά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του Αποστόλου, να τον κάνει δηλαδή να σταματήσει στη λωρίδα ασφαλείας στα αριστερά.

Τότε ο Θωμά, ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του… ταλαιπωρημένου οδηγού, του έσπασε τον ανεμοθώρακα με κλοτσιές και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη.

Ευτυχώς, το όλο γεγονός έγινε αντιληπτό από περιπολικό, το οποίο αμέσως σταμάτησε στη σκηνή. Ο δράστης, μόλις το κατάλαβε, τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν τα νούμερα του οχήματός του, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν αργότερα, ενώ ειδοποίησαν και ασθενοφόρο που μετέφερε τον Αποστόλου στις Πρώτες Βοήθειες.

Στην διαδικασία που έγινε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, ο Θωμά αρνήθηκε τις σχετικές κατηγορίες. Η διαδικασία στο Επαρχιακό για την υπόθεση του Αποστόλου, έγινε λίγο μετά την απαγγελία της κατηγορίας σε βάρος του Θωμά για το τριπλό φονικού.

Σημειώνεται ότι με βάση τα πιστοποιητικά που έχει ο Αποστόλου, τα κτυπήματα από τον Θωμά του προκάλεσαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα και να καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top