Επέστρεψαν με μαρτυρικό υλικό από Λονδίνο για τον Βγενόπουλο οι ανακριτές

Επέστρεψαν με μαρτυρικό υλικό από Λονδίνο για τον Βγενόπουλο οι ανακριτές

Μαρτυρικό υλικό, για τις συνθήκες υπό τις οποίες μερίδιο της τράπεζας HSBC στη Λαϊκή Τράπεζα πέρασε στην κατοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου, συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί ανακριτές, οι οποίοι επέστρεψαν την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου από το Λονδίνο.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Eκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης, 12/11, στο κρατικό ραδιόφωνο.

Ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι οι καταθέσεις λήφθηκαν από αξιωματούχους της HSBC και αφού αξιολογηθούν πολύ προσεκτικά, ενδεχομένως να υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες.

Για την πορεία των ερευνών, ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι τηρείται ενήμερος ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Riknews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE