Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Φορολογίες σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, το συνολικό ποσό των οποίων ανέρχεται στα €35 εκατομμύρια έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός εξέφρασε ικανοποίηση για το ρυθμό της δουλειάς που διεξάγεται σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα από τις φορολογικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίας των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ελέγχου και Θεσμών κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της δυνατότητας φορολογικού ελέγχου Κυπρίων καταθετών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο εξωτερικό, οι φορολογίες που έχουν επιβληθεί αφορούν 88 περιπτώσεις οι οποίες σχετίζονται με 85 λογαριασμούς που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Όπως εξήγησε οι φορολογίες αφορούν το οικονομικό έτος 2003.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE