Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Χάρης Γεωργιάδης – Λίστα Λαγκάρτ: «Φορολογίες 35 εκατομμυρίων ευρώ έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας»

Φορολογίες σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, το συνολικό ποσό των οποίων ανέρχεται στα €35 εκατομμύρια έχουν επιβληθεί από το Τμήμα Φορολογίας σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός εξέφρασε ικανοποίηση για το ρυθμό της δουλειάς που διεξάγεται σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα από τις φορολογικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίας των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ελέγχου και Θεσμών κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της δυνατότητας φορολογικού ελέγχου Κυπρίων καταθετών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο εξωτερικό, οι φορολογίες που έχουν επιβληθεί αφορούν 88 περιπτώσεις οι οποίες σχετίζονται με 85 λογαριασμούς που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Όπως εξήγησε οι φορολογίες αφορούν το οικονομικό έτος 2003.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE