Απεργία πείνας από μέλη του τ/κ κόμματος Ενωμένη Κύπρος για την κατάσταση στην Τουρκία

Απεργία πείνας από μέλη του τ/κ κόμματος Ενωμένη Κύπρος για την κατάσταση στην Τουρκία

Το τ/κ Κόμμα Ενωμένη Κύπρος στηρίζει την απεργία πείνας της οργάνωσης "Cyprus Pir Sultan Abdal Culture Association" που διαμαρτύρεται για τις συνεχόμενες μέρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, τις έντονες συγκρούσεις, τους θανάτους αμάχων πολιτών σε περίπου 20 νοτιοανατολικής επαρχίες της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, κάποια από τα μέλη του κόμματος άρχισαν και αυτά απεργία πείνας μαζί με τα μέλη της οργάνωσης. Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, το κόμμα Ενωμένη Κύπρος εκφράζει θλίψη για τα επεισόδια στην Τουρκία καθώς και την ευχή όπως τα προβλήματα επιλυθούν με δημοκρατικό και πολιτικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE