ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Που θα ξεσπάσουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες; Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Καιρός: Που θα ξεσπάσουν καταιγίδες τις επόμενες ώρες; Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο σταδιακά κινείται ανατολικά και εξασθενεί, ωστόσο αναμένεται να επηρεάσει και την Κύπρο, με βροχές και καταιγίδες να είναι σχεδόν καθημερινά σε πρώτο πλάνο. Μικρή βελτίωση αναμένεται απο αύριο το απόγευμα, ωστόσο απο την Τετάρτη και πάλι η κακοκαιρία θα κάνει αισθητή την παρουσία της.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, που θα επηρεάσουν περισσότερο τα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, στα οποία αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει στα δυτικά και βόρεια παράλια πολύ κυματώδης μέχρι τρικυμιώδης και στα υπόλοιπα παράλια κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ιδιαίτερα στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα ορεινά, αναμένονται μεμονωμένες ελαφρές χιονοπτώσεις. Ωστόσο στις περισσότερες περιοχές αναμένονται και διαστήματα με ηλιοφάνεια και το απόγευμα αναμένεται γενικότερα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευμα μέχρι βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα παράλια μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια πολύ κυματώδης μέχρι τρικυμιώδης και στα υπόλοιπα παράλια κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να παραμείνει ο παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης και στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ σταδιακά προς το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στο Τροόδος αναμένεται χιονόπτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top