Ξέσπασε η Αριστοτέλους: «Βρήκα πολύ χυδαίο αυτό που γράφτηκε για μένα..γράφουν αηδίες »

Ξέσπασε η Αριστοτέλους: «Βρήκα πολύ χυδαίο αυτό που γράφτηκε για μένα..γράφουν αηδίες »

Είναι από τις λίγες φορές που η όμορφη παρουσιάστρια σχολιάζει κάτι που γράφτηκε για εκείνη, κάτι που δείχνει ότι την στεναχώρησε και την ενόχλησε αρκετά.

Πολλές φορές γράφουν αηδίες, πρέπει να σκέφτονται πως στην θέση του ατόμου που γράφουν ίσως να ήταν ένα δικό του άτομο, σχολίασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους και συμπλήρωσε:

«Στην εκπομπή δεν νιώθω να έχουμε ξεπεράσει την γραμμή κάποιου καλεσμένου. Έτυχε πολλές φορές να ξέρουμε κάτι για κάποιον καλεσμένο αλλά να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε το άτομο χωρίς να βγάλουμε προσωπικά του προς τα έξω»

Η όλη η συζήτηση στάθηκε με αφορμή για κάτι που γράφτηκε το Σαββατοκύριακο για την ίδια την παρουσιάστρια όπως η ίδια αποκαλύπτει το οποίο μάλιστα τονίζει βρήκε χυδαίο τον τρόπο που γράφτηκε.

«Ο καθένας από μας πρέπει να τιμά και την δουλειά του, όταν για χάρη της δουλειάς ξεχνάς να είσαι σωστός και Κύριος τότε για μένα αυτό μπαίνει στο κομμάτι του... διαγράφεται κάτι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE