ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ανατριχιάσετε! Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα οι φίλοι του Κωνσταντίνου - Ανθρώπινη νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού (VIDEO)

Θα ανατριχιάσετε! Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα οι φίλοι του Κωνσταντίνου - Ανθρώπινη νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού (VIDEO)

Συμβολική πορεία με τις μηχανές τους για να τιμήσουν τον φίλο τους, άλλα και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης (09/02) οι φίλοι του 17χρονου Κωνσταντίνου.

Φίλοι και συμμαθητές του άτυχου Κωνσταντίνου Νικόλαου, προέβησαν σε συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους οδηγούς ώστε να είναι πιο προσεχτικοί στο δρόμο αλλά και να σέβονται τους μοτοσικλετιστές.

Η Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού, έκλεισε για λίγο γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης (09/02), με τους φίλους του Κωνσταντίνου να σχηματίζουν ανθρώπινη νησίδα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην πολιτεία.

Το θέμα της δημιουργίας διαχωριστικής νησίδας στο σημείο που έγινε το τροχαίο, με θύμα τον 17χρονο Κωνσταντίνο Νικολάου, ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.

Αν υπήρχε η διαχωριστική νησίδα ο οδηγός του οχήματος, δεν θα μπορούσε να μπει στην αντίθετη λωρίδα για να κατεβεί στο περίπτερο και δεν θα συγκρουόταν με τον μοτοσικλετιστή για να θρηνούμε σήμερα, άλλο ένα θύμα στην άσφαλτο.

Διαβάστε ακόμη: 

O 17χρονος Κωνσταντίνος θα ζούσε σήμερα αν....! Φώναζαν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της περιοχής! Bίντεο

Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

«Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

 

 

Leventi m etimisamen se popse sto topo pou aikes tin teleftea sou pnoi leventi m kalo paradiso... Je na thimase i lemessos etha se ksiasi pote i lemessos agapase etimisen se kalo taksidi aderfe!!!

Δημοσιεύτηκε από Xaris Drock στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top