Φυλάκισαν μεταμοσχευμένο πολίτη για μερικές χιλιάδες ευρώ

Φυλάκισαν μεταμοσχευμένο πολίτη για μερικές χιλιάδες ευρώ

Στο κελί για χρέη οδηγήθηκε 40χρονος με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.Ο πατέρας τους απευθύνει κραυγή έκκληση να αποφυλακιστεί ο γιος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του Κωνσταντίνου Χριστοδούλου στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ο Χριστόδουλος έχει κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και τοποθέτησε βηματοδότη, ενώ υποφέρει και στα δύο άκρα.  Δεν μπορεί για εργαστεί και χρωστάει 17.500 ευρώ για διατροφές για τα τέσσερα παιδιά του, όμως αυτός παίρνει επίδομα 540 ευρώ, ενώ η δόση του ανέρχεται στα 670 ευρώ μηνιαίως. 

Ο Χριστόδουλος κατέληξε και πέρσι στο κελί για διατροφές, όμως ο Γενικός Εισαγγελέας τον αποφυλάκισε αφού του δόθηκαν έξι μήνες αναστολή. Αυτός τότε αποτάθηκε στο δικαστήριο για να ζητήσει μείωση της δόσης αφού δεν τα έβγαζε πέρα, ωστόσο η Αστυνομία προχώρησε και εκτέλεσε το φυλακιστήριο

Οι δικοί του άνθρωποι απέστελλαν νέα επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα με την οποία του ζητούν να προχωρήσει στην αποφυλάκισή του για λόγους υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE