Άντε πάλι! Τσακώθηκαν για μια βαλίτσα Jake-Μουρατίδης! «Να πας να σε δει γιατρός…»

Άντε πάλι! Τσακώθηκαν για μια βαλίτσα Jake-Μουρατίδης! «Να πας να σε δει γιατρός…»

Για την εμφάνιση μιας διαγωνιζόμενης άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου με τους κριτές να σφάζονται on air...

Το 8ο live του DanSing 5 τα είχε όλα… Ανάμεσα στις προτάσεις, στους χορούς και στις αποχωρήσεις σφάχτηκαν οι άντρες της κριτικής επιτροπής, με τον Τζέικ Αθανασιάδη και το Νίκο Μουρατίδη να τσακώνονται για το στιλιστικό κομμάτι της πρώτης εμφάνισης της Φλώρας Σάρδαλου. 

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, με αφορμή μια τσάντα που είχε στο σκηνικό της η διαγωνιζόμενη, ο Τζέικ είπε στον Μουρατίδη «Να πας να σε δει γιατρός» και ο τελευταίος στη Φλώρα «Δεν έφερνες μια βαλίτσα από το σπίτι σου που θα ήταν και Louis...». 

Δείτε το video που ακολουθεί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE