Αρνητικός εναρμονισμένος πληθωρισμός για 14ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο 2016

Αρνητικός εναρμονισμένος πληθωρισμός για 14ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο 2016

Αποπληθωρισμός για 14ο συνεχόμενο μήνα καταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα τα στοιχεία για τον Εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, που ανακοίνωσε την Τρίτη (23/02) η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2016 παρατηρήθηκε ενίσχυση των αποπληθωριστικών πιέσεων, με τον εναρμονισμένο πληθωρισμό να μειώνεται με ρυθμό -1,1%, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2015, όταν ο εναρμονισμένος πληθωρισμός είχε μειωθεί με ρυθμό -0,7%.

Τον προηγούμενο μήνα, Δεκέμβριο του 2015, η υποχώρηση του εναρμονισμένου πληθωρισμού είχε περιοριστεί στο μόλις -0,6%, ρυθμός που είναι ο χαμηλότερος από την έναρξη των αποπληθωριστικών πιέσεων τον Δεκέμβριο του 2014.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE