Δείτε πως ήταν η Αριστοτέλους στην πρώτη εκπομπή του «Για Σένα» πριν 7 χρόνια!(VIDEO)

Δείτε πως ήταν η Αριστοτέλους στην πρώτη εκπομπή του «Για Σένα» πριν 7 χρόνια!(VIDEO)

1500 εκπομπές γιορτάζει η απογευματινή εκπομπή της εθνικής μας παρουσιάστριας, όπως την αποκαλούν πολλοί, στο Mega...

Πριν από 7 χρόνια, το 2009, η Χριστιάνα Αριστοτέλους για πρώτη φορά μας έλεγε «Καλό σας απόγευμα» από το κανάλι του Αρχαγγέλου. 

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της, και όλο το Mega-λο κανάλι, την Παρασκευή (26/2), γιόρτασαν τις 1500 εκπομπές της καθημερινής εκπομπής «Για Σένα». 

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα, και συγκεκριμένα με την πρώτη εκπομπή της Αριστοτέλους, όπου η παρουσιάστρια φοβερά αγχωμένη καλωσόριζε τους τηλεθεατές στο τηλεοπτικό της εγχείρημα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.