O Χάρης Γεωργιάδης ενημερώνει το Eurogroup για το τέλος του μνημονίου

O Χάρης Γεωργιάδης ενημερώνει το Eurogroup για το τέλος του μνημονίου

Σηματοδοτείται και επισήμως η έξοδος

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει και επίσημα η ενημέρωση για την πορεία της κυπριακής οικονομίας ενώπιον του Eurogroup, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ο «Φιλελεύθερος».

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, δήλωσε ότι θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση των πεπραγμένων και της μακράς λίστας μεταρρυθμίσεων, με αναφορές σε επιδόσεις και αποτελέσματα.

Ανοικτό ακόμα το θέμα της CYTA

Κληθείς να σχολιάσει το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της CYTA, ο Υπουργός Οικονομικών τόνισε πως το θέμα αυτό παραμένει ακόμα ανοικτό για την Κυβέρνηση. «Ακόμη κι αν το προτεινόμενο νομοσχέδιο καθυστερήσει, ακόμη και αν πάμε μετά τις εκλογές, ακόμη κι αν υπάρξει διαφωνία επ’ αυτής της πρότασης, για την Κυβέρνηση το ζήτημα παραμένει ανοικτό και σημαντικό και θα είναι συνεχώς στην ημερήσια διάταξη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.