Ξόφλησε με Τράπεζα Κύπρου η Αρχιεπισκοπή

Ξόφλησε με Τράπεζα Κύπρου η Αρχιεπισκοπή

Μετά από συζητήσεις μεταξύ Τράπεζας Κύπρου και Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου οι 2 τους βρήκαν την χρυσή τομή για τα δάνεια της Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα η Αρχιεπισκοπή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ήρθε σε συμφωνία με την Τράπεζα για παραχώρηση  μέρους της ακίνητης περιουσίας για εξόφληση των δανείων που είχε με την τράπεζα. 

Οι συναλλαγές των 2 έρχονται στο τέλος αφού μετά την συμφωνία η Αρχιεπισκοπή απαλλάσσεται από κάθε οικονομική εκκρεμότητα που διατηρούσε με την Τράπεζα Κύπρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE