ΕΛΛΑΔΑ: Βίασαν μέρα-μεσημέρι 15χρονο κορίτσι

ΕΛΛΑΔΑ: Βίασαν μέρα-μεσημέρι 15χρονο κορίτσι

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε μια ανήλικη μαθήτρια ηλικίας μόλις 15 χρόνων, ότι ένας 44χρονος γνωστός της και ένας ακόμη άγνωστός της άνδρας την παρέσυραν μέρα-μεσημέρι σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάτρα και τη βίασαν!

Σύμφωνα με το 15χρονο κορίτσι, την Πέμπτη οι δυο δράστες την ακινητοποίησαν μέρα-μεσημέρι σε έναν συνοικιακό δρόμο και την υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στο έρημο κτίσμα, όπου την χτύπησαν για να την εξαναγκάσουν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους! Η κοπέλα αναγνώρισε από φωτογραφίες υπόπτων και τους δυο 44χρονους Έλληνες βιαστές και κατέθεσε ότι από καιρό ο ένας την παρενοχλούσε ακολουθώντας την στο δρόμο!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ενός 44χρονου, τον συνέλαβαν και οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ότι το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου 44χρονου βιαστή που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή — Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE