ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «Ήταν το πιο συγκλονιστικό 48ωρο της ζωής μου – Το σχόλιο του κ. Προδρόμου ακούστηκε σεξιστικό» ΒΙΝΤΕΟ

Αννίτα Δημητρίου: «Ήταν το πιο συγκλονιστικό 48ωρο της ζωής μου – Το σχόλιο του κ. Προδρόμου ακούστηκε σεξιστικό» ΒΙΝΤΕΟ

Η Αννίτα Δημητρίου υποψήφια με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην Επαρχία Λάρνακας ανακρίθηκε LIVE στις 12:00 μ.μ στην εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas με τον Τάσο Χριστοδούλου.

Μετά από το σήριαλ γύρω από την υποψηφιότητα της η Αννίτα Δημητρίου μιλώντας στον #THEMAtofylaka  δήλωσε ότι «ήταν το πιο συγκλονιστικό 48ωρο της ζωής μου» για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «είμαι ακόμη συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου».

Η 30χρονη υποψήφια του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε και στα όσα ο κ. Προδρόμου δήλωσε περί καλλιστείων, σημειώνοντας ότι «η δήλωση του ακούστηκε σεξιστική», για να συμπληρώσει πως θεωρεί ότι ήταν μια άτυχής στιγμή. Επίσης αναφορά έκανε στις σχέσεις της με την ηγεσία του κόμματος για να παραδεχτεί ότι η εικόνα του ΔΗΣΥ είχε πληγωθεί.

Η ίδια εστίασε στην ανάγκη να ανανεωθεί το πολιτικό σύστημα δίνοντας έμφαση παράλληλα στην παραδειγματική τιμωρία όσων εμπλέκονται σε σκάνδαλα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επαρχία της Λάρνακας. Παράλληλα ως άτομο που προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης η Αννίτα Δημητρίου τόνισε την συγκεκριμένων ανάγκη αλλαγών στην παιδεία μας αφού όπως σημείωσε « η νέα γενιά αποτελεί τους αρχιτέκτονες του αύριο».

Τέλος, αναφορά έκανε και στο Κυπριακό και τις πρόσφατες εξελίξεις στέλνοντας εν κατακλείδι το δικό της μήνυμα στην νέα γενιά η οποία γυρίζει την πλάτη της στην πολιτική.

Δείτε όλη την συνέντευξη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top