Στην Λάρνακα η πρώτη κυπριακή αεροπορική εταιρεία μετά την Cyprus Airways

Στην Λάρνακα η πρώτη κυπριακή αεροπορική εταιρεία μετά την Cyprus Airways

Στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει την Τετάρτη(13/4) το πρώτο αεροσκάφος της Κυπριακής εταιρείας Cobalt.

Το απόγευμα θα προσγειωθεί στην Λάρνακα το αεροσκάφος της Cobalt για τον τελικό έλεγχο από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, ώστε να εκδοθεί η πτητική άδεια. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελευθερος" την Τετάρτη (13/4) το αεροσκάφος αναμένεται να υποδεχθούν τα μέλη του Δ.Σ και η Διεύθυνση της εταιρείας, αλλά και το ιπτάμενο προσωπικό, που αποτελείται από πιλότους και αεροσυνοδούς των πρώην Κυπριακών Αερογραμμών. 

Η τελευταία επιθεώρηση πριν την έκδοση άδειας θα γίνει στο τέλος του μήνα (Απρίλη).

Η βάση της αεροπορικής εταιρείας αναμένεται να είναι η Λάρνακα και θα καλύψει σε όλο το φάσμα των αγορών σε Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή αλλά και θα ενωθούν απευθείας από την Κύπρο σε Κίνα, Ινδία, Νότια Αφρική και Βόρεια Αμερική. 

Τέλος να σημειωθεί ότι αεροσκάφος που αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα στην Λάρνακα θα είναι το πρώτο που θα αποκτήσει την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE