LIKE ONLINE

Στρώμα «κατάσκοπος» θα προδίδει την... απιστία!

Στρώμα «κατάσκοπος» θα προδίδει την... απιστία!

Καταγράφει μέσω 24 ηλεκτρονικών αισθητήρων, κάθε «ύποπτη» δραστηριότητα που γίνεται πάνω του και ενημερώνει τον απατημένο ή την απατημένη σύζυγο στο κινητό τηλέφωνο.

Στην εποχή που όλα τα πράγματα γίνονται «έξυπνα», δεν μπορείς να εμπιστευθείς πια ούτε το ίδιο το στρώμα σου. Ισπανική εταιρεία δημιούργησε το πρώτο στρώμα στον κόσμο, το οποίο καταγράφει μέσω 24 ηλεκτρονικών αισθητήρων, κάθε «ύποπτη» δραστηριότητα που γίνεται πάνω του και ενημερώνει τον απατημένο ή την απατημένη σύζυγο στο κινητό τηλέφωνο μέσω ειδικής εφαρμογής.
         
Ο εκπρόσωπος Χοσέ Αντόνιο Μουίνος της κατασκευάστριας εταιρείας Durmet δήλωσε ότι το στρώμα με την ονομασία Smarttress έρχεται να καλύψει μια ανάγκη, με δεδομένη την αύξηση των απιστιών στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ισπανία, όπου το...σπορ ανθεί.
         
Το στρώμα κοστίζει περίπου 1.500 ευρώ, έχει πενταετή εγγύηση και μπορεί να αγορασθεί με άκρα εμπιστευτικότητα, ώστε να μην γνωρίζει το έτερον ήμισυ ότι δεν πρόκειται για κοινό στρώμα, αλλά για...κατάσκοπο. Αυτό είναι μάλλον αναγκαίο, αφού η τεχνολογία του στρώματος φέρει την εντυπωσιακή ονομασία «Σύστημα Ανίχνευσης Εραστών».
         
Το στρώμα, που εξωτερικά μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο, δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο ένα τρισδιάστατο χάρτη ανάλογα με την πίεση που ασκείται πάνω του από τις διάφορες κινήσεις. Στη συνέχεια, στέλνει τα στοιχεία στο κινητό του/της συζύγου.
  
«Το προϊόν μας θα φέρει γαλήνη του νου σε άνδρες και γυναίκες, όχι μόνο στη διάρκεια της νύχτας, αλλά επίσης της μέρας, όσο είσθε στη δουλειά σας», δήλωσε ο Μουίνος, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ». Μάλλον θα διαφωνούσε κανείς με τη δήλωσή του περί γαλήνης...
         
Αν κανείς δεν θέλει να μπει στα έξοδα ενός στρώματος-κατασκόπου, αλλά παρόλα αυτά τον τρώνε οι υποψίες για το ταίρι του, έχουν ήδη αναπτυχθεί εφαρμογές «ηλεκτρονικού ντεντέκτιβ», όπως οι mCouple (της βρετανικής εταιρείας mSpy) και Couple Tracker. Τέτοιες εφαρμογές επιτρέπουν στον/στην σύζυγο να παρακολουθεί τα τηλεφωνήματα, τα ηλεκτρονικά μηνύματα, τις κλήσεις στο Skype, τις αναρτήσεις στο Facebook, τις κινήσεις του συντρόφου μέσω GPS κ.α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top