Bαθιά θλίψη για το θάνατο του Γ. Αρσένη εκφράζει ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση

Bαθιά θλίψη για το θάνατο του Γ. Αρσένη εκφράζει ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση, σε γραπτή ανακοίνωση, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη «για το θάνατο του διακεκριμένου Έλληνα πολιτικού και υπέρμαχου των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού, Γεράσιμου Αρσένη».

«Ο Γεράσιμος Αρσένης διετέλεσε με επιτυχία  επί σειρά ετών στις Κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Οικονομικών. Και από τα τρία Υπουργεία όπου υπηρέτησε πρωτοστάτησε για την περαιτέρω σύσφιγξη των δεσμών Ελλάδας – Κύπρου και για τη συνεργασία των δύο χωρών στο εξωτερικό σε όλα τα επίπεδα», αναφέρεται.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Ελληνική Κυβέρνηση, στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, στον ελληνικό λαό και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή — ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE