ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του από την φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Αστυνομικός που έσωσε τον γείτονα του από την φωτιά

Μπράβο του, ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τον 49χρονο γείτονα του.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα γύρω στις 6:45 το πρωί της Πέμπτης (05/05), αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε φωτιά στην οικία του 49χρονου γείτονά του και ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.          

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αμέσως μετά, ο αστυνομικός έσπευσε στην καιγόμενη οικία και βοήθησε τον 49χρονο να βγει από αυτή χωρίς να διατρέξει περαιτέρω κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αυταπάρνηση του Αστυνομικού να σώσει τον γείτονα του από τις φλόγες

Λεμεσός: Επέστρεψε να σώσει τους σκύλους του από την πυρκαγιά ο 49χρονος – Σταχτή και αποκαΐδια το σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην οικία.

Αμέσως μετά τη διάσωση του 49χρονου, ο αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε υψηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα και μερική δηλητηρίαση λόγω εισπνοής καπνού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE