ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεύτερη σύλληψη γιατρού του Νοσοκομείου Λευκωσίας – Καταζητείται ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Λάρνακας

Δεύτερη σύλληψη γιατρού του Νοσοκομείου Λευκωσίας – Καταζητείται ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Λάρνακας

Σε νέα σύλληψη γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας προχώρησε το ΤΑΕ Αρχηγείου το απόγευμα της Παρασκευής (06/05), στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ξήλωμα μεγάλης κομπίνας χρηματισμού και κατάχρησης εξουσίας.

Χειροπέδες και σε δεύτερο γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, πέρασε η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Αρμένιο ωτορινολαρυγγολόγο  Δρ. Σιαχπεντεριάν Βασκεν που φέρεται να εμπλέκεται και αυτός στο κύκλωμα των ιατρών που τσέπωνε φακελάκια.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα  είχε συλληφθεί ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δρ Γιαννάκης Κυαμίδης.

Οκτώ είναι τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθησαν οι γιατροί. Πρόκειται για αυτό της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της καταδολίευσης, της κατάχρησης εξουσίας, του δόλου και της κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, του δεκασμού δημόσιου λειτουργού και τη δωροληψία από δημόσιο λειτουργό.

Σημειώνεται ότι η καταγγελία έγινε στην αστυνομία πριν από καιρό, ενώ μετά από διερεύνηση στήθηκε την Παρασκευή (06/05) επιχείρηση έξω από ειδικό κέντρο με το οποίο φέρεται να συνεργαζόταν ο Δρ. Κυαμίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε φάκελος, με το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Να σημειωθεί πως για το κύκλωμα των ιατρών που δεχόταν χρηματισμό από συγκεκριμένο ακουολογικό κέντρο έχει εκκρεμεί εκτέλεση εντάλματος για τον Γενικό Διευθυντή  του Νοσοκομείο Λάρνακας ο οποίος αυτή την στιγμή φαίνεται να βρίσκεται εκτός Κύπρου.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου διεύρυνα την υπόθεση. 

Διαβάστε ακόμη: Φέρεται να τα «έπαιρνε» από ακουολογικό κέντρο ο Κυαμίδης – Τέθηκε υπό σύλληψη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top