Στην κυκλοφορία και πάλι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου

Στην κυκλοφορία και πάλι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -  Πάφου

Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, ο οποίος ήταν κλειστός, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πυρκαγιά είχε ξεσπάσει κοντά στο χωριό Ερήμη με αποτέλεσμα να προκληθούν πυκνοί καπνοί.

Ο αυτοκινητόδρομος παρέμεινε κλειστός για περίπου δυο ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Μάριος Ιγνατίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE