Αποκτήστε τουλάχιστον τρία παιδιά, προτρέπει τις γυναίκες ο Ερντογάν

Αποκτήστε τουλάχιστον τρία παιδιά, προτρέπει τις γυναίκες ο Ερντογάν

O Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε σήμερα τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά επισημαίνοντας ότι η ζωή μιας γυναίκας είναι «ατελής» εάν δεν αποκτήσει απογόνους.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε ότι είναι ένθερμος οπαδός του να εργάζονται οι γυναίκες, ωστόσο αυτό, όπως είπε, δεν θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στη μητρότητα.

Η απόρριψη της μητρότητας σημαίνει να απόρριψη της ανθρωπότητας είπε σήμερα σε μια ομιλία που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων ενός νέου παραρτήματος του Συνδέσμου των Γυναικών και της Δημοκρατίας (KADEM).

«Θα πρότεινα να αποκτήσετε τουλάχιστον τρία παιδιά» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «οι ισχυρές οικογένειες οδηγούν σε ισχυρά έθνη».

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE