Σάννυ Μπαλτζή: Κατέρρευσε στην κηδεία του πρώην συζύγου της (ΦΩΤΟ)

Σάννυ Μπαλτζή: Κατέρρευσε στην κηδεία του πρώην συζύγου της (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου- Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Χάρρυ Κλυνν.

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Τρίτης προκαλώντας θλίψη σε όλον τον μουσικόφιλο και καλλιτεχνικό κόσμο, είπαν , συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του γιου του Χάρρυ Κλυνν έγινε στις δύο το μεσημέρι την Παρασκευή 10/6 από το νεκροταφείο Ζωγράφου.Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του, Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να είναι διακριτικοί και να σεβαστούν τον πόνο του για την απώλεια του παιδιού του. Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, έφυγε στην ηλικία των 50 ετών και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Τραγική φιγούρα η Σάννυ Μπαλτζή η οποία ήταν απαρηγόρητη ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τους λυγμούς της. Συνοδευόμενη από τους καλούς της φίλους προσπαθούσε να αντλήσει δύναμη, όμως μάταια. Ο πόνος τη λύγισε, ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο πολύ τον αγαπά.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE