O Πρόεδρος στις πληγείσες περιοχές -Ενημερώνεται για την κατάσταση

O Πρόεδρος στις πληγείσες περιοχές -Ενημερώνεται για την κατάσταση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, επισκέπτεται από το πρωί της Τρίτης (21/6) τις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές στη Σολέα.

Ο Πρόεδρος μετέβη γύρω στις 11 το πρωί στην Ευρύχου, όπου είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Λευκωσίας, τον Κοινοτάρχη Ευρύχου, τον Αρχηγό της Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Κατά τη σύσκεψη ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή της Ευρύχου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για αποτροπή μεγαλύτερης καταστροφής από τις πυρκαγιές.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη σε πληγείσες περιοχές, όπως τα Σπήλια και το Κούρδαλι.

Αργότερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Κέντρο Συντονισμού στη Γαλάτα, με τη συμμετοχή όλων των Υπηρεσιών που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE