O Πρόεδρος στις πληγείσες περιοχές -Ενημερώνεται για την κατάσταση

O Πρόεδρος στις πληγείσες περιοχές -Ενημερώνεται για την κατάσταση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, επισκέπτεται από το πρωί της Τρίτης (21/6) τις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές στη Σολέα.

Ο Πρόεδρος μετέβη γύρω στις 11 το πρωί στην Ευρύχου, όπου είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Λευκωσίας, τον Κοινοτάρχη Ευρύχου, τον Αρχηγό της Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Κατά τη σύσκεψη ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή της Ευρύχου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για αποτροπή μεγαλύτερης καταστροφής από τις πυρκαγιές.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη σε πληγείσες περιοχές, όπως τα Σπήλια και το Κούρδαλι.

Αργότερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Κέντρο Συντονισμού στη Γαλάτα, με τη συμμετοχή όλων των Υπηρεσιών που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».