Σενάρια αλβανικών Μ.Μ.Ε.: Επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής ήθελε νεκρό τον Καλοψιδιώτη

Σενάρια αλβανικών Μ.Μ.Ε.: Επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής ήθελε νεκρό τον Καλοψιδιώτη

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από αλβανικά Μ.Μ.Ε.;

Πάντως, η εφημερίδα Telegrafi, σε ρεπορτάζ της που δημοσιεύτηκε την Κυριακή (03/07), δημοσιεύει ένα σενάριο που φέρει τους εκτελεστές του άγριου φονικού στην Αγία Νάπα, να προσλήφθηκαν από επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής που έχει συμφέροντα στην Κύπρο κι ασχολείται με διακίνηση κοκαΐνης.

«Υποψιάζονται φατρία που περιλαμβάνει Αλβανούς και είχαν διαφορές με τον 51χρονο» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά σε μια επιστολή που είχε στείλει ο Καλοψιδιώτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην οποία φέρεται να ανέφερε «το όνομα επιχειρηματία αλβανικής καταγωγής, που ζει για χρόνια και δουλεύει στην Κύπρο».

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ γράφει ότι σύμφωνα με πηγές, ο Μπουρέλι είχε χρόνο να δραπετεύσει και πιθανόν να κρύβεται στην Αλβανία. «Γι΄ αυτό ζητήθηκε η συνδρομή των αλβανικών αρχών», καταλήγει ο δημοσιογράφος της αλβανικής εφημερίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE