ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Daily Mail – The Sun: «Κράζουν» ξενοδοχείο στην Πάφο - Έντυσαν το προσωπικό τρομοκράτες!

Daily Mail – The Sun: «Κράζουν» ξενοδοχείο στην Πάφο -  Έντυσαν το προσωπικό τρομοκράτες!

Δυο ημέρες μετά την τραγωδία στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ξενοδοχείο στην Πάφο σκόρπισε τον τρόμο σε τουρίστες-πελάτες του, βάζοντας τα μέλη του προσωπικού του να ντυθούν σαν τζιχαντιστές και να πυροβολούν με ψεύτικα όπλα!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους οι εφημερίδες Daily Mail και The Sun, δίνοντας τη χείριστη εντύπωση για τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρει το νησί μας.

«Μέλη προσωπικού ξενοδοχείου έστησαν επίθεση σε στυλ τζιχαντιστών, μόλις δυο μέρες μετά το μαζικό σκοτωμό 45 ανθρώπων στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης» , γράφει στην πρόταξή της η Daily Mail, με τον συντάκτη της να προσθέτει: «Τρομοκρατημένοι τουρίστες έγιναν θύματα μιας φάρσας από τα μέλη του προσωπικού που φορούσαν σκούρα ρούχα και εισέβαλαν σε εστιατόριο στην Κύπρο πυροβολώντας με ψεύτικα όπλα».

Και συνεχίζει: «Προσπαθούσαν να μιμηθούν γκάνγκστερς για να προωθήσουν ένα νέο καζίνο στην Πάφο.  Η ατσούμπαλη φάρσα έγινε δυο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία και τέσσερις ημέρες μετά την ‘τραγική επέτειο’ της σφαγής σε παραλία της Τυνησίας, όπου 38 άτομα σφαγιάστηκαν».

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα. Ο 66χρονος Μπέρναρντ Χιλντ δήλωσε μεταξύ άλλων στην Sun: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος με αυτό που έγινε. Άνδρες εισέβαλαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου πυροβολώντας με όπλα και τρομάζοντας ανθρώπους. Ήταν κακόγουστο μετά τα γεγονότα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ και πυροβολισμούς που έγιναν σε άλλα τουριστικά θέρετρα. Ερχόμαστε σαν οικογένεια εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θα ξαναέρθουμε εδώ στο μέλλον. Είμαι πλήρως αηδιασμένος, θα μπορούσε κάποιος να πάθε καρδιακή προσβολή».

Η Σαντέλ Χίντλι ήταν επίσης στο ξενοδοχείο με τον σύζυγό  της και περιέγραψε ότι αυτοί και ένα ζευγάρι δίπλα τους πανικοβλήθηκαν γιατί άκουγαν τους πυροβολισμούς.

Η Αν Μούλεν που επίσης δειπνούσε κατά τη στιγμή της… φάρσας, διερωτήθηκε: «Δεν διαβάζουν ειδήσεις;».

Η Μισέλ Χέντι έχει κάνει διευθετήσεις για να διαμείνει σ΄  αυτό το ξενοδοχείο στο άμεσο μέλλον, αλλά ήδη σκέφτεται να αλλάξει χώρο διαμονής λόγω του περιστατικού: «Ο γιός μου είναι 12 χρονών και παρακολουθεί τις ειδήσεις και τα όσα γίνονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μας πήρε χρόνια να τον πείσουμε να ταξιδεύει και είναι φοβισμένος. Τα τελευταία γεγονότα έχουν κάνει την κατάσταση χειρότερη. Ακούγοντάς ότι έκαναν αυτό το ‘αστείο’ στο ξενοδοχείο, έβραζε το αίμα μου. Αν είχαμε χρόνο θα αλλάζαμε διαμονή». 

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου απολογήθηκε για το περιστατικο. Εκπρόσωπός του ανέφερε στην Sun την Τρίτη (05/07): «Θα θέλαμε να απολογηθούμε στους φιλοξενούμενούς μας που παρευρέθηκαν. Έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας μας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top