Tweet της RyanAir απεκάλεσε την Εθνική Γαλλίας «Cheating B**tards» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tweet της RyanAir απεκάλεσε την Εθνική Γαλλίας «Cheating B**tards» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νίκη της Γαλλίας στα ημιτελικά του EURO μάλλον δεν άρεσε σε μερικούς υπάλληλους της αεροπορικής εταιρείας!

Στιγμές μετά το πέναλτι που κέρδισε η Γαλλία στο χέρι του Bastian Schweinsteiger, ο λογαριασμός της RyanAir στο twitter πήρε φωτιά. Αφορμή το σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας που έλεγε «μισό λεπτό, γνωρίζουν τελικά τι θεωρείται χέρι στην Γαλλία;», συνοδευόμενο από τα hashtags  #Neverforger. #CheatingBastards.

Το tweet συνοδευόταν από φωτογραφία του Thierry Henry και το διάσημο «χέρι» του που βοήθησε την Γαλλία να προκριθεί στο Παγκόσμιο του 2010, με αντίπαλο την πατρίδα της RyanAir Ιρλανδία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE