Βικτόρια Νούλαντ: Ο μοναδικός μας ρόλος εδώ είναι να ακούσουμε τις δύο πλευρές

Βικτόρια Νούλαντ: Ο μοναδικός μας ρόλος εδώ είναι να ακούσουμε τις δύο πλευρές

O μοναδικός μας ρόλος εδώ είναι να ακούσουμε τις δύο πλευρές, δήλωσε απόψε η Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ.

Η κ. Νούλαντ, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, είπε μετά τη συνάντηση ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή συνάντηση και ότι οι δύο ηγέτες εργάζονται πολύ σκληρά.
 
"Πρέπει να μεταβώ στην άλλη πλευρά του νησιού και να συνεχίσω να εργάζομαι," ανέφερε. 

Ερωτηθείσα αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της ζήτησε να μεταφέρει μήνυμα στην τουρκική Κυβέρνηση, η κ. Νιούλαντ είπε ότι «ο μοναδικός μας ρόλος εδώ είναι να ακούσουμε τις δύο πλευρές». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE