ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαμήλια δεξίωση βαπτίστηκε πολιτιστική - Σαμπάνια και λευκά φορέματα με φόντο το Κούριο

Γαμήλια δεξίωση βαπτίστηκε πολιτιστική - Σαμπάνια και λευκά φορέματα με φόντο το Κούριο

«Θα είμαστε πιο αυστηροί στην παραχώρηση αρχαιολογικών χώρων», δηλώνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Ένα κονσέρτο – γαμήλια δεξίωση που απεκαλυψε πρώτη η CyprusTimes έκανε άνω κάτω το Τμήμα Αρχαιοτήτων. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, περίπου 500 άτομα, την Παρασκευή 8/7, παρευρέθηκαν στον χώρο του αρχαιολογικού χώρου του Κουρίου για τον γάμο του γιού της τέως βουλευτού του ΔΗΣΥ Μαρίας Κυριάκου.

Πιο συγκεκριμένα, στον περιβάλλοντα χώρο του Κουρίου είχε στηθεί κοκτέιλ για τους 500 περίπου καλεσμένους υπό τη συνοδεία μουσικής, οι οποίοι, σύμφωνα με την πρόσκληση θα έπρεπε να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Δεν ήταν δεξίωση αλλά ξενάγηση, απάντησε η Μαρία Κυριάκου σε ερώτηση δημοσιογράφου του Πολίτη, αναφέροντας πως στο σημείο βρέθηκαν 200 περίπου άτομα για συναυλία που δόθηκε στον χώρο και όχι για γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια, όλο αυτό έγινε με σκοπό να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου και οι καλεσμένοι κεράστηκαν σάντουιτς και αναψυκτικά από το αναψυκτήριο του Κουρίου.

Η θέση του Τμήματος Αρχαιοτήτων

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων, Γιώργος Φιλοθέου, η Μαρία Κυριάκου απευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του τμήματος και ζήτησε άδεια χρήσης του χώρου για διοργάνωση κονσέρτου για 500 άτομα.

«Θα είμαστε πιο αυστηροί στην παραχώρηση αρχαιολογικών χώρων» πρόσθεσε ο κ. Γιώργος Φιλοθέου, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό δεν θεωρήθηκε ως γαμήλια εκδήλωση αλλά ως πολιτιστική.

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top