Η Μισέλ Ομπάμα τραγουδά και χορεύει Μπιγιονσέ στο αμάξι

Η Μισέλ Ομπάμα τραγουδά και χορεύει Μπιγιονσέ στο αμάξι

Σε χαλαρή διάθεση, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίζεται σε σποτάκι για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς του «Single ladies» της Μπιγιονσέ.

«Σε πειράζει να ακούσουμε λίγη μουσική; Σπάνια ακούω μουσική στο αυτοκίνητο» λέει η Μισέλ Ομπάμα, όταν ο παρουσιαστής την παραλαμβάνει από τον Λευκό Οίκο. Όπως σημειώνει, την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν «μήνες πριν» με την κόρη της Μάλια, που μάθαινε να οδηγεί.

«Ήταν η μοναδική φορά σε 7,5 χρόνια που βρέθηκα συνοδηγός σε αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική», συμπληρώνει.

Το επεισόδιο αναμένεται να μεταδοθεί στις ΗΠΑ το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE