Οι ματσαράγκες τους στέλνουν στρατοδικείο – Ποινική και πειθαρχική δίωξη εναντίον 7 αξιωματικών για τα ΚΨΜ

Οι ματσαράγκες τους στέλνουν στρατοδικείο – Ποινική και πειθαρχική δίωξη εναντίον 7 αξιωματικών για τα ΚΨΜ

Δέχθηκαν εκπρόθεσμη προσφορά, και χωρίς τα κατάλληλα δικαιολογητικά. ΓΕΕΦ και Γενικός Ελεγκτής επιβεβαιώνουν τα ευρήματα.

Σε πειθαρχική και ποινική έρευνα εναντίον επτά αξιωματικών και υπαξιωματικών προχωρά το ΓΕΕΦ μετά από τα ευρήματα έρευνας που δείχνουν ατασθαλίες στην διαδικασία που ακολουθήθηκε σε διαγωνισμό προμήθειας στα στρατόπεδα ειδών ΚΨΜ.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, κατά την περίοδο 2014-2016, διαπιστώθηκαν παρατυπίες στην διαδικασία από το ΓΕΕΦ, με τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη να επιβεβαιώνει τα ευρήματα. Απ’ ότι διαφαίνεται οι πιο πάνω αξιωματικοί προσπάθησαν να κατοχυρώσουν τον διαγωνισμό σε προσφοροδότη που παράτυπα βρισκόταν στην διαδικασία.

Στους επτά αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα επιβληθεί ποινή από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ, μετά που θα τους δοθεί χρόνος να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται.

Και ποινικές ευθύνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου και του δημοσιογράφου Μιχάλη Χ΄΄Στυλιανού, για το θέμα ενημερώθηκε και ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαίδης, καθώς για ορισμένους εκ των επτά εμπλεκομένων φαίνεται να προκύπτουν εναντίον τους και ποινικά αδικήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE