ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις από Νετανιάχου θα ζητήσει ο Αναστασιάδης στο Ισραήλ

Εξηγήσεις από Νετανιάχου θα ζητήσει ο Αναστασιάδης στο Ισραήλ

Διμερείς σχέσεις, Κυπριακό, περιφερειακές εξελίξεις συζητούν Αναστασιάδης - Νετανιάχου

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ στα ενεργειακά και άλλα ζητήματα, το Κυπριακό, οι περιφερειακές εξελίξεις, και θέματα που αφορούν την τριμερή συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, την Κυριακή το βράδυ στα Ιεροσόλυμα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, συνοδεύεται από τους Υπουργούς Εξωτερικών και Ενέργειας και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά την ανακοίνωση για επαναθέρμανση των σχέσεων Τουρκίας και Ισραήλ.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει αναφέρει πως η στρατηγική σχέση Κύπρου – Ισραήλ «είναι δεδομένη και δεν υπάρχει ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά η οποιαδήποτε πρόθεση αλλοίωσης της».

“Αυτό που θέλουμε είναι η μεταξύ μας συνεργασία για διασφάλιση αυτής της άριστης συνεργασίας που έχουμε κτίσει”, τόνισε.

Την ίδια ώρα ο Υπουργός Εσωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, σε δηλώσεις του στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, το Σάββατο 23/7, ανέφερε ότι θα ζητήσουν διευκρινίσεις, σε σχέση με δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας του Ισραήλ αναφορικά με τους ενεργειακούς σχεδιασμούς στη χώρας μετά από την αποκατάσταση των σχέσεων  τους με την Τουρκία. 

ThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top