Νανά Καραγιάννη: Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της! Οι προσευχές όλων μας μαζί της

Νανά Καραγιάννη: Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της! Οι προσευχές όλων μας μαζί της

Μετά από ένα Μαραθώνιο 48 ωρών και ύστερα από πίεση που άσκησαν τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την αναπαραγωγή του θέματος « η περιπέτεια υγείας της Νανάς Καραγιάννη και η μάχη της με την νευρική ανορεξία» τελικά βρέθηκε κρεβάτι.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια το απόγευμα του Σαββάτου 23/7 από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση του κόσμου που δεν έχει σταματήσει να τηλεφωνεί ή ακόμη και να στέκεται στο πλευρό της οικογένειας της Καραγιάννη στο νοσοκομείο για να μάθει τα νεότερα για την υγεία της κοπέλας που δίνει μάχη με την νευρική ανορεξία .

Σήμερα Κυριακή 24/7, δυο μέρες μετά  η κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας  παραμένει σταθερή αλλά συγχρόνως  πολύ κρίσιμη. 

Η Νανά έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν πώς τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της.

Το θετικό πάντως  είναι  ότι ο οργανισμός της  δέχεται την φαρμακευτική αγωγή κάτι που δεν γινόταν τις πρώτες ώρες...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE