ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα «καούμε» - Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό

Θα «καούμε» - Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό

Δείτε τις θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Κυριακή 31/7.

 Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα τραπούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς μέχρι 3  μποφόρ,  για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  και τοπικά μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 33  στα δυτικά,  γύρω στους 35  στα υπόλοιπα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
 Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα Κυριακή 31/7 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 39°C 24°C 29%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 34°C 24°C 47%
Λεμεσός: 33°C 21°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 31°C 20°C 69%
Παραλίμνι: 35°C 24°C 47%
Πρόδρομος: 29°C 20°C 35%
Πόλις Χρυσοχούς: 33°C 23°C 67%

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top