Απίστευτο περιστατικό στην Λεμεσό! Έκλεψε τον πατέρα του επειδή... του χρωστά

Απίστευτο περιστατικό στην Λεμεσό! Έκλεψε τον πατέρα του επειδή... του χρωστά

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε η Αστυνομία Λεμεσού μετά από καταγγελία 65χρονου για τον 36χρονο γιό του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 36χρονος από την Λεμεσό έκλεψε το φορτηγό του πατέρα του επειδή του οφείλει 2000 ευρώ.

Ο 65χρονος κατήγγειλε την Παρασκευή 12/8 ότι ο γιός του, ηλικίας 36 χρονών, έκλεψε το φορτηγό του και εξαφανίστηκε. Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος η κλοπή έγινε με την βοήθεια άλλου συγγενικού του προσώπου.

Όπως κατήγγειλε ο 65χρονος, ο 36χρονος γιός του αρνείται να πάρει πίσω το φορτηγό επειδή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του χρωστά 2000 ευρώ.

Αυτή την στιγμή ο 36χρονος αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ η αξία του φορτηγού ξεπερνά τις 30.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE